Intézményi fenntartó
Kapcsolatok
Iskolánkról
Aktuális
Kéttannyelvű oktatás
Örökös ökoiskola
British Council Partneriskola
Emelt szintű sportoktatás
Tankönyvek
Leendő elsősök
A tanév rendje
Dátumok, események
E-napló
Erkölcstan és hittan
Ebédbefizetés
Programok, fakultációk
Dokumentumok
Különös közzétételi lista
Tanulmányi eredmények
Nyelvvizsgák
Kompetencia mérés
Nyári tábor
Sítábor
Verseny eredményeink
Alapítvány
Nemzetközi projektek
Szmk oldala
Osztályképek
Velünk történt
Diák Sport Egyesület
Terembérlet
Karinthya projekt
Magántanulói jogviszony
Határtalanul
Hasznos linkek

A regisztráció menete

Tisztelt Szülő!

Az új önkormányzati étkezési rendszerbe való regisztráció menetét ismertetnénk önnel pár szóban. A regisztráció első lépéseként ki kell töltenie egy internetes űrlapot, amely a http://regisztracio.ebedbefizetes.ujpestgi.hu internet címen érhető el.

A weboldalon található első blokkban az ön személyes adatainak megadása szükséges, a második blokkban a gyermekének, vagy gyermekeinek adatait kell megadni. Amennyiben egynél több gyermeke adatait szeretné megadni abban az esetben a további gyermek hozzáadása gombra kattintva megteheti azt. Gyermekei adatainak megadásánál lehetősége van egy lenyíló menüből kiválasztani, hogy melyik intézménybe jár, és annak megfelelően módosítható a megrendelt étkezésének típusai is, mely a következő képen alakul.

Bölcsődei étkezés 4x étkezés, óvodai étkezés 3x étkezés, Iskolai étkezés 3x (tízórai, ebéd, uzsonna) 2x (tízórai, ebéd) 2x (ebéd, uzsonna) 1x (ebéd) módozatok választhatóak.

Ezt követően a fizetési módok közül kell kiválasztania egyet . Nincs mód arra, hogy egyszerre több fizetési módot igénybe vegyen. Fizetési módok a következők lehetnek.

1.       automata csoportos beszedési megbízással bankszámla számról (A beszedési megbízással kapcsolatos banki ügyintézés, felhatalmazó levél benyújtása a banknak, az igénybevevő feladata. Beszedési megbízás esetén, a szerződés melléklete: az igénybe vevő számlavezető bankjánál aláírt felhatalmazó levél csoportos beszedési megbízásra, vagy elektronikus feladás esetében a bank által küldött visszaigazoló jelentés. Az automata csoportos beszedési megbízás esetében a rendszer automatikusan megrendeli a következő hónap minden étkezési napjára az adott étkezési típus(ok)at, valamit jóváírja az előző hónap jóváírásait, és az így keletkezett összeget vonja le a számláról. Ebben az esetben az internetes felületen csak a lemondás és pótrendelés kezelhető.)

2.       csoportos beszedési megbízással bankszámla számról (A beszedési megbízással kapcsolatos banki ügyintézés, felhatalmazó levél benyújtása a banknak, az igénybevevő feladata. Beszedési megbízás esetén, a szerződés melléklete: az igénybe vevő számlavezető bankjánál aláírt felhatalmazó levél csoportos beszedési megbízásra, vagy elektronikus feladás esetében a bank által küldött visszaigazoló jelentés.)

3.       átutalással bankszámla számról

4.       bankkártyával

Fontos, hogy amennyiben a Csoportos Beszedési Megbízások bármely módozatát választja, addig nem tudja kezdeményezni bankjánál az erre vonatkozó beállításokat, amíg a regisztráció után a Gazdasági Intézmény el nem küldi önnek az egyedi ügyfél azonosítóját. Ezt az aláírt szerződés beküldése után tudjuk megtenni e-mail üzenetben . Továbbá az is fontos, hogy a banki megbízás során meg kell adnia a Gazdasági Intézmény partnerazonosítóját, amely a következő: A15504036T241

Végül egy ellenőrző kódot kell beírnia a megfelelő mezőbe, és a Regisztrálok gombra kattintva megtörténik a regisztráció.

A megadott e-mail címre küldünk egy kitöltött szerződést, melyet legyen kedves aláírva a szükséges mellékletek csatolásával beküldeni címünkre. Amennyiben beérkezik, a szerződés azt feldolgozzuk, és beállítjuk az étkezési rendszerben az elérését, melyről szintén e-mail értesítést fog kapni!