Intézményi fenntartó
Kapcsolatok
Iskolánkról
Aktuális
Kéttannyelvű oktatás
Örökös ökoiskola
British Council Partneriskola
Emelt szintű sportoktatás
Tankönyvek
Leendő elsősök
A tanév rendje
Dátumok, események
E-napló
Erkölcstan és hittan
Ebédbefizetés
Programok, fakultációk
Dokumentumok
Különös közzétételi lista
Tanulmányi eredmények
Nyelvvizsgák
Kompetencia mérés
Nyári tábor
Sítábor
Verseny eredményeink
Alapítvány
Rendelkező nyilatkozat
Közhasznúsági jelentés
Nemzetközi projektek
Szmk oldala
Osztályképek
Velünk történt
Diák Sport Egyesület
Terembérlet
Karinthya projekt
Magántanulói jogviszony
Határtalanul
Hasznos linkek

Adó 1 százalékának felajánlása


Az adó 1 százalékának felajánlásával Ön is részese lehet alapítványunkon keresztül iskolánk sikereinek, hozzájárulhat a diákok nevelési-oktatási lehetőségeinek fejlesztéséhez! 

 

Az 1% felajánlása Önnek nem kerül semmilyen többlet költségbe, a már levont adóból kerül a NAV által átutalásra alapítványunkhoz, mely közhasznú szervezet.

Adóbevallás esetén az adó 1 százalék felajánlásához tüntesse fel adószámunkat:
18079502-1-41

Adó 1 százalék felajánlás esetén, kérjük, töltse le az alábbi formanyomtatványt:

Adó egy százalék rendelkező nyilatkozat RTF formátumban

 


Rendelkezés az adó 1 százalékáról

  • Egyéni vállalakozók február 25-ig adhatják le adóbevallásukat, vele együtt az adó 1 százalékról szóló rendelkező nyilatkozatot.
  • Magánszemélyként, ha saját maga készíti el adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adó 1 százalékról rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
  • Elektronikus adóbevallás esetén, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a tárgyévre vonatkozó szja adatlap letölthető az APEH oldaláról. Adó 1 százalékáról ebben az esetben, az adóbevallásban egy önálló EGYSZA elnevezésű lap ot kell kitölteni. Kérjük, írja be alapítványunk adószámát: 18079502-1-41.
  • Abban az esetben, hogyha nem rendelkezett az adó 1%-áról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést, egészen május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban, vagy elektronikus formában.
  • Ha munkáltatói adó megállapítást kér, akkor legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban kell átadni a rendelkező nyilatkozatot a munkáltatónak

 

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A lezárt borítékon tüntesse fel pontosan NEVÉT, állandó CÍMÉT és ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve ÍRJA ALÁ.Tennivalók az adó 1 százalék felajánlásához:

  • Nyomtassa ki, majd vágja ki az adó 1 százalék rendelkező nyilatkozatot, és tegye azt egy szabványos méretű borítékba, melybe az éppen belefér.

  • A jól lezárt borítékon tüntesse fel nevét, állandó bejelentett lakcímét és adóazonosító jelét.

  • A rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot május 20-ig adja le a munkahelyén vagy tegye adóbevallása mellé, és juttassa el az adóhatóság címére.

 

 

Köszönjük támogatását!